Telefon
Rikstäckande bärgning
020 38 38 38

FALCK SVERIGE

Besök Falck Sverige huvudsida för att läsa mer om oss och våra övriga affärsområden. Där hittar du även vår webbshop med allt du behöver för en tryggare vardag.

www.falcksverige.se

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.

Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen.Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, säkerhetstjänster, larm, hjärtstartare, spärrservice, första hjälpen utrustning, nyckelbrickor, jourtelefon, cykelregistrering, försäkring och mycket annat.

Vår larmcentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906.

Under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Falck är en del inom den danska koncernen Falck A/S som förutom vägassistans bedriver verksamhet inom Healthcare, Emergency och Safety Services.

Koncernen har idag 32 000 anställda, omsätter ca 15 miljarder och har verksamheter i 43 länder. Falck Assistance har ett internationellt samarbete med bl.a. Europe Assistance, Mondial och IPA som är leverantör av assistancetjänster över större delen av Europa. Falck Assistance Sverige har drygt en miljon kunder. G enom vår långa erfarenhet levererar vi snabbt och säkert hög kvalitet på ett modernt sätt.

Vi är tillgängliga under dygnets alla timmar, alla dagar på året - tillsammans levererar vi trygghet i vardagen.

Gå till www.falcksverige.se
Telefon
Rikstäckande bärgning
020 38 38 38